Hainute Dragute Chic Hainute Chic - Magazin Online Despre Hainute Chic Contacteaza-ne
Hainute Chic - Magazin online
Suna-ne!
Email
Hainute Dragute Chic

Produs(e) recent adăugat(e) ×

Nu aveți nici un produs în coș.

Termeni si conditii

Termeni și condiții

Prezentul regulament reprezintă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.hainute-chic.ro. Orice comandă plasată pe acest site trebuie să fie în acord cu prezentul Regulament. Orice comandă va fi realizată în conformitate cu acest Regulament și cu legislația aplicabilă în vigoare.

INTRODUCERE

1. Prezentul Regulament se adresează tuturor utilizatorilor Magazinului şi stabileşte principiile de efectuare a înregistrărilor şi de utilizare a Magazinului, principiile de rezervare pe cale electronică a mărfurilor disponibile în Magazin (“MĂRFURI” sau „MARFA”), de plasare de comenzi pe site-ul Magazinului precum şi principiul încheierii contractelor de vânzare a Mărfurilor.

2. Poate accesa Regulamentul orice utilizator al Magazinului, în orice moment, “dând click” pe linkul „Termeni si Conditii” aflat pe pagina de web a magazinului. Acesta se va afla la adresa https://www.hainute-chic.ro/termeni-si-conditii

3. Informaţiile despre Mărfurile din Magazin – printre altele, descrieri, preţuri – constituie o invitaţie la încheierea de contracte de vânzare în sensul legilor în vigoare, conform condiţiilor din documentul Termeni şi Condiții.

4. Mărfurile din Magazin sunt prezentate în mod amănunţit. Pe pagina de web se află informaţii detaliate despre proprietăţile Mărfii, preţul acesteia, materialul din care este realizată etc.

5. Fotografiile şi prezentările produselor oferite au drept scop prezentarea acelor modele de Mărfuri concret indicate de acestea.

REGULI DE UTILIZARE

1. Contractul de vânzare a mărfurilor se încheie între utilizatorul Magazinului („CLIENT”), şi Dinu Delia-Elena I.I. cu sediul în Brașov, Str. Armoniei.

2. Condiţia începerii utilizării Magazinului este cunoaşterea acestui Regulament şi acceptarea sa.

3. Informaţiile furnizate de Client în timpul plasării comenzii trebuie să fie reale, actuale şi exacte. Magazinul nostru îşi rezervă dreptul de a refuza realizarea comenzii, în cazul când datele furnizate nu sunt suficient de exacte şi fac imposibilă realizarea comenzii, mai exact, nu permit predarea corespunzatoare a produselor. Înainte de a refuza realizarea comenzii ”Magazinul Hăinuțe Chic” va încerca să îl contacteze pe Client pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibilă realizarea acesteia.

4. Magazinul ia toate măsurile tehnice şi administrative posibile şi impuse de anumite norme juridice, menite a proteja datele personale ale Clienţilor şi mai ales de a preveni obţinerea şi modificarea de către persoane neautorizate a datelor personale furnizate.

5. Clientul care a utilizat Magazinul are obligaţiile:

a)  de a nu furniza şi transmite informaţii interzise prin lege;
b) de a utiliza Magazinul într-un mod care să nu perturbe funcţionarea acestuia;
c) de a nu difuza şi de a nu plasa în cadrul Magazinului informaţii comerciale incorecte;
d) de a utiliza Magazinul într-un mod care să nu creeze inconveniente pentru alţi clienţi şi pentru Administratorul Magazinului;
e) de a folosi informaţiile amplasate în paginile magazinului doar în scop personal.

ȊNCHEIEREA CONTRACTELOR/ACȚIUNILOR DE VÂNZARE:

1. Magazinul facilitează plasarea comenzilor de Marfă după cum urmează:

a) pe pagina web a Magazinului (on-line), urmând procedura de plasare a comenzilor,

b) prin e-mail, transmiţând comanda cu Mărfurile alese pe adresa: contact@hainute-chic.ro

2. Magazinul primeşte comenzile plasate on-line pe parcursul întregii zile, în toate zilele săptămânii. Comenzile plasate prin telefon sau prin poştă electronică sunt primite în zilele lucrătoare între orele 9.00 – 18.00. Comenzile plasate în zilele libere sau de sărbători vor fi prelucrate în decurs de două zile lucrătoare de la data plasării comenzii
3. Clientul poate plasa o comandă fără a fi nevoie de a-şi înregistra permanent datele personale în baza de date a Magazinului.
4. Condiţia plasării comenzii o constituie completarea în formular a tuturor datelor cerute, necesare pentru expediere şi pentru generarea din sistem a facturii fiscale sau bonului fiscal.
5. Pentru a plasa o comandă se aleg Mărfurile din Magazin, mai ales în ceea ce priveşte mărimea, după care se trece la “Coş” şi continuă procedura de plasare a comenzii selectându-se diferitele opţiuni.
6. Până la momentul confirmării selectării Mărfurilor cu tasta „Trimite comanda” Clientul are posibilitatea de a efectua modificări referitoare la Marfa din comandă, precum şi la datele pentru livrare şi de facturare. Confirmarea de către Client a comenzii prin tasta „Comandă şi plăteşte” este echivalentă cu acceptarea obligaţiei de a face plata preţului Mărfurilor şi a costurilor de livrare, lucru despre care Clientul este informat direct, înainte de confirmarea comenzii.
7. Confirmarea de către Client a comenzii conform pct. 6 de mai sus constituie oferta transmisă de Client către Magazinul Hăinuțe Chic, de a încheia contractul de vânzare, conform conţinutului comenzii şi prezentului Regulament.

8. In momentul plasării comenzii conform pct. 6 de mai sus, Clientul primeşte la adresa de e-mail indicată un mesaj referitor la comanda plasată: cantităţile de Mărfuri comandate, valoarea comenzii, tipul de livrare şi de plată ales, timpul de livrare a comenzii. Procedura aceasta reprezintă şi o confirmare a primirii de către Magazin a ofertei de achiziţie din partea Clientului.

9. Magazinul transmite confirmarea acceptului sau refuzul de a accepta comanda Clientului, transmisă prin e-mail sau telefonic (Confirmarea realizării şi livrării comenzii) la adresa de e-mail indicată de acesta. După primirea confirmării de mai sus se ajunge la încheierea între Client şi Magazinul Hăinuțe Chic a contractului de vânzare a Mărfurilor comandate de Client.

10. Contractul de vânzare se încheie în limba română, având conţinutul prezentulului Regulament completat cucomanda plasată de Client.

11. In cazul alegerii de către Client a altei forme de plată decâ “ramburs” Magazinul îşi rezervă dreptul de a refuza realizarea comenzii în cadrul contractului de vânzare, în cazul când: (i) datele de contact ale Cumpărătorului sunt atât de neclare, încât fac imposibilă livrarea mărfii, (ii) tranzacţia nu a fost autorizată în sistemul de plăţi electronice sau (iii) plata pentru comandă nu a fost efectuată în termen de 2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

LIVRAREA ŞI RECEPȚIONAREA MĂRFURILOR

1. Mărfurile sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă. Termenul estimativ pentru livrarea Mărfurilor este stabilit în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea de către Client a plasării comenzii prin tasta "Trimite comanda”.

2. Timpul prevăzut pentru livrarea la Client, la livrarea prin curier, este de 5 zile lucrătoare din ziua următoare trimiterii coletului. Termenul integral, maxim, de realizare a comenzii nu ar trebui să depăşească 7 zile lucrătoare şi în niciun caz nu va depăşi 20 zile de la data încheierii contractului de vânzare. Inceperea realizării comenzii poate fi întârziată până la momentul înregistrării în contul bancar al Magazinului al preţului vânzării (şi eventualelor costuri cu livrarea), în cazul alegerii de către Client al formei de plată în avans  (adică prin serviciul de transfer obişnuit).

3. Mărfurile sunt livrate la adresa indicată de pe teritoriul României de către firma de Curierat sau Poștă, în funcție de preferințele clientului. Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii.

4. Costul de expediere a Mărfurilor achiziţionate este suportat de către Client, lucru despre care este informat tot înainte de confirmarea comenzii plasate. La fiecare produs expediat se ataşează dovada achiziţionării (bon fiscal sau factură fiscală).

PREȚURI ŞI METODE DE PLATĂ

1. Informaţia despre preţul de achiziţie al mărfii de pe pagina de web a magazinului este obligatorie din momentul primirii de către Client a unui e-mail de confirmare a acceptării comenzii plasate de acesta, pentru achiziţia Mărfurilor selectate. Respectivul preţ nu mai suferă modificări, indiferent de modificările de preţ din Magazin care mai pot avea loc după confirmarea comenzii prin mail.
2. Preţurile produselor din magazine sunt date în lei şi conţin toate componentele preţului.
3. Clientul va achita preţul Produselor comandate şi cheltuielile de expediţie, după cum doreşte:
a)“prin ramburs”, achitând firmei de curierat la livrare
b) prin sistemul de plată ”transfer bancar”

4. Magazinul nostru îşi rezervă dreptul de a modifica preţul mărfurilor aflate în Magazin, de a introduce în vânzare mărfuri noi, de a desfăşura sau de a revoca acţiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce pe aceasta modificări conforme cu prevederile legislatiei în vigoare, cu condiţia ca aceste modificări să nu încalce drepturile persoanelor care au încheiat contracte de vânzare a Mărfurilor oferite de Magazin înainte de efectuarea respectivelor modificări, sau a drepturilor perosanelor autorizate să utilizeze anumite promoţii, conform principiilor acesteia, pe perioada desfăşurării sale.

PREVEDERI FINALE

1. Datele personale ale Clienţilor furnizate în timpul înregistrării în Magazin sunt prelucrate de către Magazinul Hainuțe Chic exclusiv în scopul realizării comenzilor; ele mai pot fi prelucrate şi în scopuri de marketing, dacă Clientul îşi exprimă acordul pentru acest lucru, într-o declaraţie separată. Clientul are dreptul de a completa, actualiza, corecta datele personale, de a retrage definitiv sau doar pentru o anume perioadă de timp permisiunea pentru prelucrarea lor sau de a cere ştergerea lor dacă sunt incomplete, neactuale, neadevărate sau au fost colectate prin încălcarea legii sau nu sunt neapărat necesare pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate, precum şi dreptul de a se împotrivi în cazul prelucrării datelor personale în scopuri de marketing. Aceste informații sunt detaliate în Politica de Confidențialitate care este o completarea la prezentul Regulament.

2. Neacceptarea prevederilor prezentului Regulament face imposibilă achiziţionarea mărfurilor oferite de Magazin. Magazinul oferă Clientului posibilitatea de a lua la cunoştinţă prevederile Regulamentului, la plasarea comenzii. Clienţii care deţin cont în Magazin vor fi informaţi cu privire la modificarea Regulamentului prin e-mail. Clientul care nu acceptă modificările aduse la Regulament are dreptul de a refuza utilizarea site-ului în orice moment.

                     

0752-346-366

Stam la dispoziția clienților noștrii. Daca aveți întrebari referitoare la comanda sau produse, nu ezitați, contactați echipa noastră!

 

Plata online!

Cu ajutorul partenerului nostru EuPlătesc, acum poți să plătești direct pe site, cu cardul (3-D Secure). Fără comisioane!

 

Livrare

Produsele noastre ajung întotdeauna la tine. Livram prin serviciul poștal, rapid, direct la oficiul poștal de care aparții!

 

Returnare

Daca nu ai nimerit marimea sau produsul are vreun defect, ai la dispoziție 14 zile ca sa-l trimiți înapoi!

                     
 
 

(!) Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Detalii despre cookie-uri.

Top