Hainute Dragute Chic Hainute Chic - Magazin Online Despre Hainute Chic Contacteaza-ne
Hainute Chic - Magazin online
Suna-ne!
Email
Hainute Dragute Chic

Produs(e) recent adăugat(e) ×

Nu aveți nici un produs în coș.

Returnare produse

Returnarea produselor

Conform legislației din România (reglementată prin OUG 34/2014) puteți să returnați produsele cumpărate în termen de 14 zile calendaristice de la cumpărarea acestora.

Legislația în vigoare se aplică persoanelor fizice. Așadar, dumneavoastră, consumatorul, aveți dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cădea în sarcina dumneavoastră, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Pe scurt, dacă doriți să renuntați la un produs trebuie să ne trimiteți o înștiințare prin email la adresa contact@hainute-chic.ro prin care ne notificați că vreți să renunțați la un produs.

Coletul retur trebuie trimis catre Dinu Delia-Elena I.I., Str. Armoniei Nr. 2, Brașov. Nu acceptăm colete trimise cu valoare ramburs. Returnarea banilor se face într-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat să ne comunice în scris, prin email, contul bancar (IBAN) în care dorește returnarea banilor și titularul acestuia.

Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectuează numai prin transfer bancar în contul care ne este transmis de către client, pentru a efectua și demonstra legal restituirea banilor.

Produsul returnat nu trebuie să fie deteriorat, să nu conțină urme de utilizare, să fie returnat în ambalajul său original cu toate accesoriile și etichetele intacte și să aibă asupra sa toate documentele însoțitoare cu care a fost expediat de magazinul nostru online.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de maximum 14 zile lucrătoare de la recepționarea coletului retur.

Dacă produsul returnat este deteriorat, ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea acestui produs.

Conform OUG nr. 34/2014, Dinu Delia-Elena I.I. își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Toate aceste clauze și condiții sunt prevazute în:

- Ordonanța nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță.
- Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță.
- Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactati prin email la adresa contact@hainute-chic.ro sau la numarul de telefon 0752-346-366.

Conform legislației în vigoare, vă punem la dispoziție în partea inferioară a site-ului nostru, un link (legătură) către site-ul ANPC dar și TELEFONUL CONSUMATORILOR - 0219551 al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

                     

0752-346-366

Stam la dispoziția clienților noștrii. Daca aveți întrebari referitoare la comanda sau produse, nu ezitați, contactați echipa noastră!

 

Plata online!

Cu ajutorul partenerului nostru EuPlătesc, acum poți să plătești direct pe site, cu cardul (3-D Secure). Fără comisioane!

 

Livrare

Produsele noastre ajung întotdeauna la tine. Livram prin serviciul poștal, rapid, direct la oficiul poștal de care aparții!

 

Returnare

Daca nu ai nimerit marimea sau produsul are vreun defect, ai la dispoziție 14 zile ca sa-l trimiți înapoi!

                     
 
 

(!) Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Detalii despre cookie-uri.

Top