Hainute Dragute Chic Hainute Chic - Magazin Online Despre Hainute Chic Contacteaza-ne
Hainute Chic - Magazin online
Suna-ne!
Email
Hainute Dragute Chic

Produs(e) recent adăugat(e) ×

Nu aveți nici un produs în coș.

Despre noi

Câteva cuvinte despre noi

Hainuțe Chic este un magazin online care promovează produse de calitate, iar clienții noștri vor fi pe deplin mulțumiți. Brandul ”Hăinuțe Chic” (dar și ”Hăinuțe Drăguțe Chic”) este permanent preocupat de dorințele clienților, încercând să vină mereu în întampinarea nevoilor acestora, una dintre valorile noastre fiind respectul pentru dorința și nevoia exprimată a consumatorilor noștrii.

Încercăm să ne adaptăm constant oferta și serviciile în funcție de dorințele clientelei noastre, făcând din dumneavoastră, clienții nostri, punctul gravitational al dezvoltării magazinului nostru. Considerăm că pe langă prețurile atractive pe care le oferim clienților, trebuie să oferim servicii impecabile, pentru ca atunci când copiii dumneavoastră vor purta produsele noastre, multumirea și satisfacția personală sa fie deplină.

Hăinuțe Chic” a apărut pe piață în anul 2015, sub denumirea ”Hăinuțe Drăguțe Chic”, fiind caracterizat prin pasiunea pentru modă și interesul constant pentru tendințele în materie de vestimentație pentru copii și tineri. Magazinul nostru se evidențiază prin valorificarea trendurilor, aducând mereu un plus de creativitate și exuberanță prin intermediul ținutelor pe care le comercializăm.

La sfârșitul anului 2017, deschidem cu mult entuziasm pentru clienții nostri fideli, magazinul online. Magazinul online ”Hăinuțe Chic” înseamnă cumpărături fără limite. În oferta noastră vei găsi îmbrăcăminte pentru fetițe, băieți, adolescenți dar și bebeluși. Repede, sigur și (ce e cel mai important) fără să ieși din casă.

Ascultăm de nevoile mămicilor (și tăticilor) care pot astfel să aleagă cu încredere atunci când decid garderoba copiilor. Cu grijă, selectăm hăinuțele, materialele din care sunt realizate, capsele, imprimeurile și chiar ața de cusut, nu doar pentru a asigura respectarea standardelor EU în materie de textile, dar și pentru a aduce în fața dumneavoastră hăinuțe colorate, distractive, pe placul copiilor și al părinților.

Magazinul nostru online este bine construit și usor de utilizat. Încă de la prima accesare a magazinului ”Hăinuțe Chic”, clienții sunt ghidați prin magazin pas cu pas pentru a finaliza cumpărăturile lor cat mai rapid și mai ușor.

În magazin ”Hăinuțe Chic” veți găsi cele mai noi tendințe în moda hainelor pentru fetițe, băieți, copii și bebeluși. Hainele pentru copii sunt confortabile și elegante și sporesc încrederea în sine și buna dispoziție. Vă oferim o varietate consistentă de îmbracaminte copii.

Confidențialitate

Despre noiDatele personale ale Clienţilor furnizate în timpul înregistrării în Magazin sunt prelucrate de către Magazinul Hainuțe Chic exclusiv în scopul realizării comenzilor; ele mai pot fi prelucrate şi în scopuri de marketing, dacă Clientul îşi exprimă acordul pentru acest lucru, într-o declaraţie separată.

Clientul are dreptul de a completa, actualiza, corecta datele personale, de a retrage definitiv sau doar pentru o anume perioadă de timp permisiunea pentru prelucrarea lor sau de a cere ştergerea lor dacă sunt incomplete, neactuale, neadevărate sau au fost colectate prin încălcarea legii sau nu sunt neapărat necesare pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate, precum şi dreptul de a se împotrivi în cazul prelucrării datelor personale în scopuri de marketing. Aceste informații sunt detaliate în Politica de Confidențialitate care este o completarea la prezentul Regulament.

Neacceptarea prevederilor prezentului Regulament face imposibilă achiziţionarea mărfurilor oferite de Magazin. Magazinul oferă Clientului posibilitatea de a lua la cunoştinţă prevederile Regulamentului, la plasarea comenzii. Clienţii care deţin cont în Magazin vor fi informaţi cu privire la modificarea Regulamentului prin e-mail. Clientul care nu acceptă modificările aduse la Regulament are dreptul de a refuza utilizarea site-ului în orice moment.

                     

0752-346-366

Stam la dispoziția clienților noștrii. Daca aveți întrebari referitoare la comanda sau produse, nu ezitați, contactați echipa noastră!

 

Plata online!

Cu ajutorul partenerului nostru EuPlătesc, acum poți să plătești direct pe site, cu cardul (3-D Secure). Fără comisioane!

 

Livrare

Produsele noastre ajung întotdeauna la tine. Livram prin serviciul poștal, rapid, direct la oficiul poștal de care aparții!

 

Returnare

Daca nu ai nimerit marimea sau produsul are vreun defect, ai la dispoziție 14 zile ca sa-l trimiți înapoi!

                     
 
 

(!) Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Detalii despre cookie-uri.

Top