Hainute Dragute Chic Hainute Chic - Magazin Online Despre Hainute Chic Contacteaza-ne
Hainute Chic - Magazin online
Suna-ne!
Email
Hainute Dragute Chic

Produs(e) recent adăugat(e) ×

Nu aveți nici un produs în coș.

   
Contacteaza-ne
 
Magazinul nostru rămâne în contact cu tine. Pentru noi, comunicarea este un pas important în relația pe care încercam sa o construim cu orice client.
 
Drept urmare va lasam atașat în această pagină, un formular de contact prin care va puteți exprima curiozitățile, parerile, sau chiar cererea de informații referitoare la produsele și serviciile noastre. Daca aveți întrebari despre comanda dumneavoastra, ne puteți scrie și la adresa:
 
contact@hainute-chic
 
Informații suplimentare puteți afla și de la telefon:
0752-346-366
 
 
 
 

Informații de Contact

* Câmpuri Obligatorii(Atentie! Prin trimiterea acestui mesaj confirmati ca ati inteles si sunteti de acord cu politica de confidentialitate a site-ului.)

 

 

 

Hainute Chic

 

 

 

                     

0752-346-366

Stam la dispoziția clienților noștrii. Daca aveți întrebari referitoare la comanda sau produse, nu ezitați, contactați echipa noastră!

 

Plata online!

Cu ajutorul partenerului nostru EuPlătesc, acum poți să plătești direct pe site, cu cardul (3-D Secure). Fără comisioane!

 

Livrare

Produsele noastre ajung întotdeauna la tine. Livram prin serviciul poștal, rapid, direct la oficiul poștal de care aparții!

 

Returnare

Daca nu ai nimerit marimea sau produsul are vreun defect, ai la dispoziție 14 zile ca sa-l trimiți înapoi!

                     
 
 

(!) Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Detalii despre cookie-uri.

Top